Chord Safira Inema - Rasane Ati

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Safira Inema - Rasane Ati Chord

Capo fret 1

[ntro]
C D G
Em Am D G

[Verse]
G                  C
 rasane ning ati iki
D                      G
 tambah sayang marang awakmu
Em              Am
 ning njero dadaku iki
D            G
 amung ono jenengmu

G                 C
 tresnaku marang awakmu
D                   G
 koyo rembulan ing dalu
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki
D                G
 ilangono roso sepi

[Chorus]
G               C
 sak tenane aku ra biso
D           G
 ngapusi atiku
Em                 Am
 roso tresno sing ono njero dodo
D            G
 ora biso sirno

G                  C
 senadyan mung biso ngawasi
D          G
 adem ati iki
Em                 Am
 mugi Gusti tansah welas maringi
D          G
 kuat ati iki

[Int]
C D G
Em Am D G

G                 C
 tresnaku marang awakmu
D                   G
 koyo rembulan ing dalu
Em                    Am
 maringi padang ing wengi iki
D                G
 ilangono roso sepi

[Chorus]
G               C
 sak tenane aku ra biso
D           G
 ngapusi atiku
Em                 Am
 roso tresno sing ono njero dodo
D            G
 ora biso sirno

G                  C
 senadyan mung biso ngawasi
D          G
 adem ati iki
Em                 Am
 mugi Gusti tansah welas maringi
D          G
 kuat ati iki


Lihat Semua Chord D'Safira


Chord D'Safira Lainnya