AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Slemanreceh feat. Rossy - Ngampet Loro Chord

[Intro]
F G C
Dm E Am
F E

[Verse]
      Am                Dm
wes sue aku ngampet loro ati
      G                C
pengenku kowe iso ngerteni
    F                   Dm
rasane neng njero ati iki
  E                Am
kepengen biso nduweni

[Int]
F E

         Am               Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       G                  C
opo pancen iki wes dadi dalane
       F                 Dm
mugo sesok kowe wani njelaske
        E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine

[Reff]
   F        G        C
 nanging aku raiso ngungkapke
    Dm               E
 mergo awakmu wes ono sing ndue
   F         G            C
 cukup tak simpen nggo aku dewe
   Dm                     E
 sayangku mung kanggo kowe

[Int]
F#m C# Bm C# F#m
Am E F E

         Am               Dm
sampai kapan aku kudu koyo ngene
       G                  C
opo pancen iki wes dadi dalane
       F                 Dm
mugo sesok kowe wani njelaske
        E                   Am
yen kowe bakal milih salah sijine

[Reff]
   F        G        C
 nanging aku raiso ngungkapke
    Dm               E
 mergo awakmu wes ono sing ndue
   F         G            C
 cukup tak simpen nggo aku dewe
   Dm                     E
 sayangku mung kanggo kowe

    F        G         C
 yo mung siji dadi panyuwunku
   Dm               E
 mugo awakmu dadi jodoku
    F       G            C
 sampai kapan tetap ku tunggu
   Dm      G      Am
 jawaban kepastianmu

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya Slemanreceh, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul Slemanreceh feat. Rossy - Ngampet Loro ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord Slemanreceh feat. Rossy - Ngampet Loro adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa Slemanreceh ?


Lihat semua Slemanreceh Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA