AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu Chord

[Intro]
C
F G Em Am
Dm G C G

[Verse]
  C          G          Am G
dino wingi nate dadi saksi
F             G         C
tresnoku sing ngancani uripmu
    Em                  Am
wes tak perjuangke, opo wae tak nehke
  F                   G
nanging kahanane koyo ngene

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro
  Em                   Am
jare dijodohke, marang bapak ibune
  F        G        C   C7
perih ati ora bakal lali

[Reff]
          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku lakoni tresnamu
                 C
 pilihane wong tuamu

[Musik]
F G Em Am
Dm G C G

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro
  Em                   Am
jare dijodohke, marang bapak ibune
  F        G        C   C7
perih ati ora bakal lali

[Reff]
          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku lakoni tresnamu
                 C
 pilihane wong tuamu

          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko tresnoku sing mulyo
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku lakoni tresnamu
                 C
 pilihane wong tuamu
          Dm                G
 lilakno aku lakoni tresnamu
                 C
 pilihane wong tuamu

Setelah membaca chord dan lirik dari lagunya TEKOMLAKU, kini bernyanyi dan menikmati musik semakin asik.
Chord kunci guitar berjudul TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu ini telah di sederhana-kan agar sobat mudah untuk memainkan, dan menyanyikannya.

Lirik serta Chord TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu adalah milik dan hak cipta dari pemiliknya, hanya untuk tujuan edukasi dan pengetahuan semata.

Siapa TEKOMLAKU ?


Lihat semua TEKOMLAKU Chord

SHARE :

CHORD LAINNYA