Chord Baby Shima - Mbalik Kucing

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Baby Shima - Mbalik Kucing Chord

Capo fret 5

[Verse]
         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan

[Intro]
Am G F G
Am G F G Am

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji

[Chorus]
         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae

[Int]
Am F C G
Am F C G Am

         Am
mbalik kucing
         Am
mbalik kucing

                 Am
biyen mangen klemben
               G
saiki mangen roti
                      F
sing mbiyen yo wes mbiyen
                    G
saiki golek pacar lagi

                 Am
po ra ono sing gelem
                G
njaluk mbalik lagi
              F
aku lalekne wae
                    G
mergo wes ra dadi siji

[Chorus]
         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
saiki dewe wes mantan
                  G
ra sah ngimpi balikan

         Am
mbalik kucing
              F
emoh mbalik kucing
                  C
ketimbang dewe mbalik
                      G
mending golek anyar wae

[Outro]
Am F C G
Am F C G Am

Lihat Semua Chord Baby Shima


Chord Baby Shima Lainnya