Chord Bayu G2B - Sadar Posisi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Bayu G2B - Sadar Posisi Chord

[Verse]
C           G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F              C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri

         C           G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu

Am                 G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane

[Reff]
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku

[Musik]
C F Am G
C F Am G   

          C          G
wes tak cubo nguatke ati
      Am         Em
nompo kasunyatan iki
F              C
senadyan perih rasane
      Dm         G
aku kudu sadar diri

         C           G
mbiyen kowe ningal lungo
        Am        Em
tanpo pamit karo aku
      F            C
saiki we teko ning ngarepku
     Dm         G          C
mung ngeterke undangan rabimu

Am                 G
 aku kudu sadari posisi
                   F
ra bakal biso nduweni
                        C
mergo kowe sing tak tresno
      G            Am
malah milih wong liyo

                         Em
mung iso tak pendem ning ati
                     F
roso sayang ro tresnoku iki
             G
aku tresno kowe
                G
kowe tresno liyane

[Reff]
        C
 remuk atiku nompo layang
          F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku

        C          C-Dm
 remuk atiku nompo layang
  -Em      F
 undangan rabimu
           Am
 mbubrahke crito tresno iki
           G
 marang sliramu

             C
 gandeng wes suwe
                 F
 jebul aku dudu jodone
     Am                G
 matursuwun kowe wes tau
                  C
 gawe kisah ning uripku


Lihat Semua Chord Bayu G2B


Chord Bayu G2B Lainnya