Chord Happy Asmara - Dada Sayang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Happy Asmara - Dada Sayang Chord

Capo fret 3

[Intro]
Am  Dm  G C Em
Dm  C  G Em Am E

[Verse]
  Am
rasane koyo ngene
    G        C
yen lagi nandang kahanan
      F         G
tak kuat kuatne ati
G           C
nadyan loro tenan
       Dm            G         C
sing dikarepne selawase sesandingan
   Dm              G      Am
nyatane kabeh mung dadi kenangan

Am
 yen pancen mung semene
    G        C
tresnomu kanggo awakku
      F          G
yowes kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku
       Dm            G             C
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
    Dm          G     Am    E
aku sadar wes raono artine

[Chorus]
           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki

       Dm                 C
yen wonten kurang ngapunten kulo
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono

[Int]
Am  Dm  G  C
F  Am  F E Am  E

                  Am
yen pancen mung semene
    G        C
tresnomu kanggo awakku
      F          G
yowes kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku
       Dm            G             C
ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
    Dm          G     Am    E
aku sadar wes raono artine

[Chorus]
           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki

       Dm                 C
yen wonten kurang ngapunten kulo
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono

           Am
yowes dada sayang
         Dm
dewe wes rak dadi siji
      G
sing ati ati nggon bebrayan
          C              E
tak dongakne tresno nyawiji
Am
yowes dada sayang
      Dm
lilo ora tak gondeli
    G
amergo aku wes kudu sadar
       C            E
dudu sopo sopo aku iki

       Dm                 C
yen wonten kurang ngapunten kulo
          G        Em          Am
cukup ngerti wae setyomu mung semono

[Outro]
E  Am

Lihat Semua Chord Happy Asmara


Chord Happy Asmara Lainnya