Chord Darso - Halangan Diri

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Darso - Halangan Diri Chord

Capo fret 1

[Intro]
Am F G Am
Am F G Am

[Verse]
    Am          F
nakunaon sagala rupa
     G                Am
ngan aral gagal jeung gagal
        F           Dm
soal cinta jeung usaha
   Bm         E
kandas pamagsadan

    Am             F
kamudahan bet ngabalieur
  G              Am
kalapangan naronggongan
       F                  Dm
paruntungan lumpat ngajauhan
E          Am
naha naha kunaon

[Intro]
Am F G Am
Am F Dm E

[Chorus]
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi dosa-dosa
        Am            G
kajongjonan kangeunahan
   F                  E
ngumbar ngumbar larangan

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi dosa-dosa
        Am            G
nu ngajajar meni panjang
  F                 Am
sapanjang jalan kareta

        G          F
aduh Gusti aduh Gusti
     G                Am
kumaha ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti aduh Gusti
     G               Am
kumaha ngabebaskeunna

            Am                F
panon cireumbay mapay-mapay pipi
   G              Am
ragragan kana sajadah
           F            Dm
nginget-nginget laku lampah
    Bm               E
ninggang salah jeung salah

  Am             F
hate anu merih hate nu ngajerit
  G                Am
kabeulit ku dosa-dosa
  F
biwir nu ngageter
       Dm
ngeudalkeun rasa jiwa
  Bm    E        Am
ampun ampun duh Gusti

[Int]
Am F G Am
Am F Dm E

[Chorus]
    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi dosa-dosa
        Am            G
kajongjonan kangeunahan
   F                  E
ngumbar ngumbar larangan

    Am           G
boa-boa halangan diri
         F           Am
nu mangrupi dosa-dosa
        Am            G
nu ngajajar meni panjang
  F                 Am
sapanjang jalan kareta

        G          F
aduh Gusti aduh Gusti
     G                Am
kumaha ngentengeunnana
        G          F
aduh Gusti aduh Gusti
     G               Am
kumaha ngabebaskeunna

[Outro]
F G Am

Lihat Semua Chord Darso


Chord Darso Lainnya