Kunci Gitar Detty Kurnia - Duriat Pegat Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Detty Kurnia - Duriat Pegat Chord

[Intro]
Am F G Am
Am F G Am

Am Dm Am
E  F E Am F Am

[Verse]
  Am
bumi nu anjeuna
   F
langit nu anjeuna
                  F
sapangeusi alam dunia
                      Am
mungguh keur saning anjeuna

      E
tur sagala mahlukna
        E
kalebet urang sadaya
        F
teu aya nu jadi kajaba
                Am
eta kagungan anjeuna

[Int]
F Am F E Am

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat
                    Am
najan kabeungkeut duriat

[Chorus]
     F
  ya Allah
                 E
  mugia abi sing kiat 
                 F
  dina nampi ieu kodrat
                       Dm
  panginteun ieu tos gurat 
                   E
  duriat kedah papegat
  F                E
   abi pasrah hamo nolak

     F
  ya Allah
                     E
  abi panjeug kayakinan 
                  F
  salira nu maha rohman
                 Dm
  tangtos aya kasaean 
                   Am
  sagedangeun kapeurihan
  F      E
   ya Allah
                    Am   E
  salira nu murbeng alam

[Musik]
Am  F  Dm  E
Am  F E
Am  F  Dm  E
Am  F E 
Am F Am

  Am 
jodo nu anjeuna
  F
pati nu anjeuna
                     F
susah senang lara bagja
                 Am
gumantung kana kodratna

       E
kitu deui jodo urang
        E
kapan kahayang mah manjang
   F
buktina geuning papegat
                    Am
najan kabeungkeut duriat

[Chorus]
     F
  ya Allah
                 E
  mugia abi sing kiat 
                 F
  dina nampi ieu kodrat
                       Dm
  panginteun ieu tos gurat 
                   E
  duriat kedah papegat
  F                E
   abi pasrah hamo nolak

     F
  ya Allah
                     E
  abi panjeug kayakinan 
                  F
  salira nu maha rohman
                 Dm
  tangtos aya kasaean 
                   Am
  sagedangeun kapeurihan
  F      E
   ya Allah
                    Am
  salira nu murbeng alam
  F      E
  ya Allah
                    Am
  salira nu murbeng alam

[Outro]
F G Am

close

Chord Detty Kurnia Lainnya