Kunci Gitar Devi Aldiva - Mbok Gawe Keset Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Devi Aldiva - Mbok Gawe Keset Chord

Capo fret 5

[Intro]
Am G F Em Dm  E

[Verse]
Am                 Dm
 kegeden rumongso aku tresno kowe
G                C
 nyatane aku ora ono ajine
F               Dm
 ning ngarepmu ning motomu
 F                E
ati malah beset suwi suwi
              Am          E
aku malah mok gawe keset

Am                 Dm
 kegeden rumongso aku tresno kowe
G                C
 nyatane aku ora ono ajine
F               Dm
 ning ngarepmu ning motomu
 F                E
ati malah beset suwi suwi
              Am          E
aku malah mok gawe keset

[Chorus]
        F          G     Em           Am
tak rewangi tibo tangi nguber tresnamu
        F           G              C
nanging nyatane kowe kok njengkelke
Dm
tapi keneng opo
           Am
mbiyen tresnaku mbok tompo
      F          G        Am
jebul aku malah mbok pulo soro
  Dm      G
geton geton
      F             G
wes dadi bubur raiso
            Am    E
mbalik dadi sego

[Int]
Dm G C Am
Dm E Am

Am                 Dm
 kegeden rumongso aku tresno kowe
G                C
 nyatane aku ora ono ajine
F               Dm
 ning ngarepmu ning motomu
 F                E
ati malah beset suwi suwi
              Am          E
aku malah mok gawe keset

[Chorus]
        F          G
tak rewangi tibo tangi
Em           Am
nguber tresnamu
        F
nanging nyatane
  G              C
kowe kok njengkelke
Dm
tapi keneng opo
           Am
mbiyen tresnaku mbok tompo
      F          G        Am
jebul aku malah mbok pulo soro
  Dm      G
geton geton
      F             G
wes dadi bubur raiso
            Am    E
mbalik dadi sego
            Am
mbalik dadi sego
Lihat Semua Devi Aldiva Chord


close

Chord Devi Aldiva Lainnya