Kunci Gitar Fendy Cuwiko - Gass KUA

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Fendy Cuwiko - Gass KUA Chord

[Intro]
D Bm G A
D Bm G A

[Verse]
  D                        Bm
kowe seng ta sayang neng atiku
  G                      A
kowe seng wes gawe ayeme uripku
D                          Bm
wes pirang tahun susah seneng karo kowe
 G                           A
ayo ndang tak kenalke wong tuoku

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe
      G                  A
ayo luru dino seng pas nge gas KUA

[Chorus]
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman
D                      A
tak perjuangke mugo urep mulyo

[Int]
D F#m G A
D F#m G A

D                      Bm
roso tresnoku tambah kangen kowe
  G                          A
bakal tak simpen neng jero dodo

F#m              Bm
aku siap nglamar kowe
      G                  A
ayo luru dino seng pas nge gas KUA

[Chorus]
    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman
D                      A
tak perjuangke mugo urep mulyo

    Bm               G
nge gas KUA aku karo kowe
D                       A
tresnoku iki kanggo kwe cah ayu
Bm                  G
rosoku iki gawe kwe nyaman
D                      A
tak perjuangke mugo urep mulyo
    Bm            G
nge gas KUA nge gas KUA
    D               A
nge gas KUA aku karo kowe

Lihat semua Kunci Gitar Fendy Cuwiko