Kunci Gitar Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Chord

[Intro]
C Em F G

[Verse]
   C                 Em
Gusti kulo paringi dalanmu
A                       Dm
 sadar kulo yen wong ra ndue
F                  G
 sing ra ndue opo opo
Em                  Am
 kulo mboten sinten sinten
       Dm  
kulo sadar
   G                       C
kersane ingkang kulo pamit mawon

 C                Em
opo yo kowe ora rumongso
A                  Dm
 yen kowe ngenyek urip kulo
F                     G
 wis ra sah di eling eling
Em                 Am
 lalekno yen ngene carane
        Dm
lungo o sing adoh
 G                 C
ati iki tenan uwes lilo

[Int]
Dm G C

            F
yen we ra gelem lungo
    G             Em       Am
aku sing bakal ngadoh saiki
       Dm
uwis kadong loro ati
        G
mergo kowe sing njalari

  F              G
sadar ku wong ra ndue
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo
          C
aku iklas wae

[Reff]
           F                 G
 opo yo ra rumongso yen omonganmu
          Em                   Am
 gawe gelone ati sing tak trimo
          Dm                G
 kowe kebacut yen ngono caramu
       C      C7
 aku pamit wae

          F                  G
 aku yo sadar diri tapi ra ngono
          Em             Am
 caramu kuwi ngelarani ati
             Dm               G
 aku wong ra ndue kowe wong ndue
            C
 Gusti kulo sadar

[Musik]
C  Em  F G C Bb
F  Em Am F G C

  F              G
sadar ku wong ra ndue
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo
          C
aku iklas wae

[Reff]
           F                 G
 opo yo ra rumongso yen omonganmu
          Em                   Am
 gawe gelone ati sing tak trimo
          Dm                G
 kowe kebacut yen ngono caramu
       C      C7
 aku pamit wae

          F                  G
 aku yo sadar diri tapi ra ngono
          Em             Am
 caramu kuwi ngelarani ati
             Dm               G
 aku wong ra ndue kowe wong ndue
            C    G
 Gusti kulo sadar
            C
 Gusti kulo sadar

[Outro]
C
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Fira Azahra Chord


close

Chord Fira Azahra Lainnya