Chord Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Chord

[Intro]
C Em F G

[Verse]
   C                 Em
Gusti kulo paringi dalanmu
A                       Dm
 sadar kulo yen wong ra ndue
F                  G
 sing ra ndue opo opo
Em                  Am
 kulo mboten sinten sinten
       Dm  
kulo sadar
   G                       C
kersane ingkang kulo pamit mawon

 C                Em
opo yo kowe ora rumongso
A                  Dm
 yen kowe ngenyek urip kulo
F                     G
 wis ra sah di eling eling
Em                 Am
 lalekno yen ngene carane
        Dm
lungo o sing adoh
 G                 C
ati iki tenan uwes lilo

[Int]
Dm G C

            F
yen we ra gelem lungo
    G             Em       Am
aku sing bakal ngadoh saiki
       Dm
uwis kadong loro ati
        G
mergo kowe sing njalari

  F              G
sadar ku wong ra ndue
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo
          C
aku iklas wae

[Reff]
           F                 G
 opo yo ra rumongso yen omonganmu
          Em                   Am
 gawe gelone ati sing tak trimo
          Dm                G
 kowe kebacut yen ngono caramu
       C      C7
 aku pamit wae

          F                  G
 aku yo sadar diri tapi ra ngono
          Em             Am
 caramu kuwi ngelarani ati
             Dm               G
 aku wong ra ndue kowe wong ndue
            C
 Gusti kulo sadar

[Musik]
C  Em  F G C Bb
F  Em Am F G C

  F              G
sadar ku wong ra ndue
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo
          C
aku iklas wae

[Reff]
           F                 G
 opo yo ra rumongso yen omonganmu
          Em                   Am
 gawe gelone ati sing tak trimo
          Dm                G
 kowe kebacut yen ngono caramu
       C      C7
 aku pamit wae

          F                  G
 aku yo sadar diri tapi ra ngono
          Em             Am
 caramu kuwi ngelarani ati
             Dm               G
 aku wong ra ndue kowe wong ndue
            C    G
 Gusti kulo sadar
            C
 Gusti kulo sadar

[Outro]
C

Lihat Semua Chord Fira Azahra


Chord Fira Azahra Lainnya