Kunci Gitar Fire Amanda - Mukiyo Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Kunci Gitar Fire Amanda - Mukiyo

[Intro]
C Dm C Dm

[Verse]
Dm              F
sing mergo ilange
  Gm     F   Dm
welas riko eman
F               Gm    Dm
hang dadi jalarane
 F    Gm        C      Dm      
ati wirang dadekno warang

Dm               F
sing mikir bengene
    Gm     F    Dm
sun imbangi riko
F                Gm    Dm
welas hang sun kudangi
F      Gm     C     Dm
mung gawe larane ati

[Chorus]
   F        Gm
 kebacute riko
      Gm     F
 sing duwe dugo
      F         Gm
 nggandeng wong liyo
      Gm     C
 nong ngarep moto
     Am      Dm
 manggan manggane

   F      Gm
 jare welase 
   Gm       F
 nono tunggale
   Am     Dm
 tibane mukiyo

   F        Gm
 kebacute riko
      Gm   F
 sing duwe dugo
      F         Gm
 nggandeng wong liyo
      Gm     C
 nong ngarep moto
     Am        Dm
 manggan manggane

   F      Gm
 jare welase 
   Gm       F
 nono tunggale
   Am     Dm
 tibane mukiyo

[Musik]
Dm Dm

Dm              F
sing mergo ilange
  Gm     F   Dm
welas riko eman
F               Gm    Dm
hang dadi jalarane
 F    Gm        C      Dm      
ati wirang dadekno warang

Dm               F
sing mikir bengene
    Gm     F    Dm
sun imbangi riko
F                Gm    Dm
welas hang sun kudangi
F      Gm     C     Dm
mung gawe larane ati

[Chorus]
   F        Gm
 kebacute riko
      Gm     F
 sing duwe dugo
      F         Gm
 nggandeng wong liyo
      Gm     C
 nong ngarep moto
     Am      Dm
 manggan manggane

   F      Gm
 jare welase 
   Gm       F
 nono tunggale
   Am     Dm
 tibane mukiyo

   F        Gm
 kebacute riko
      Gm   F
 sing duwe dugo
      F         Gm
 nggandeng wong liyo
      Gm     C
 nong ngarep moto
     Am        Dm
 manggan manggane

   F      Gm
 jare welase 
   Gm       F
 nono tunggale
   Am     Dm
 tibane mukiyo

[Outro]
Dm

Lihat semua Kunci Gitar Fire Amanda


close