Kunci Gitar Guyon Waton - Ninggal Cerito

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Guyon Waton - Ninggal Cerito Chord

[Intro]
C  F  Em Am Dm G

[Verse]
       C         G       C
ning kutho iki aku nemoni
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang
F        G
tekane mati

[Int]
F G

        C       G            C
nanging anane mung crito loro
  F           Em
kowe pancen tego
  F           Em
kowe ra rumongso
      F           G
anane mung gawe cidro

 F            C
aku ngrumangsani
       G         C   Em
tekaku ra dikarepke ati
 F          C
aku sadar diri
       G           C
tekoku mung nggriseni

[Reff]
   F      G        Em         Am
 kowe teko nggowo crito loro
   Dm         G           C
 kowe lungo ninggalke loro loro
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo

[Musik]
F G Em Am
Dm G C
F G Em Am
Dm G C

       C         G       C
ning kutho iki aku nemoni
     F               Em
wong sing paling tak tresnani
     F            Em
sing tak sayang sayang
F        G
tekane mati

[Int]
F G

        C       G            C
nanging anane mung crito loro
  F           Em
kowe pancen tego
  F           Em
kowe ra rumongso
      F           G
anane mung gawe cidro

 F            C
aku ngrumangsani
       G         C
tekaku ra dikarepke ati
 F          C
aku sadar diri
       G           C
tekoku mung nggriseni

[Reff]
   F      G        Em         Am
 kowe teko nggowo crito loro
   Dm         G           C
 kowe lungo ninggalke loro loro
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo

   F      G        Em         Am
 kowe teko nggowo crito loro
   Dm         G           C
 kowe lungo ninggalke loro loro
         F        G          Em  Am
 ning purwokerto aku nduweni cerito
   Dm         G             C
 kowe ngaboti tresno sing liyo
         F        G          C-G/B-Am
 ning purwokerto aku nduweni ce-ri-to
   Dm         G             F
 kowe ngaboti tresno sing liyo
 G            C
 huu uu uuu

Lihat semua Kunci Gitar Guyon Waton