Chord Happy Asmara - Cukup Semene

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Happy Asmara - Cukup Semeneh Chord

Capo fret 4

[Intro]
C G Am G F  Fm  C  G

[Verse]
    C                     F
yen wes bosen karo aku ngomong wae
   G                        C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
  Am                     Dm
cukup semene wae ra perlu diteruske
G                      C
 timbang gawe tangis akhire

    C                     F
yen wes wegah karo aku ngomong wae
   G                       C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
    Am                   Dm
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
G                     F      G
 timbang nelongso akhire hoo

[Chorus]
     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti
            F
luweh seko kowe

[Int]
F G Em Am
Dm F G

    C                     F
yen wes bosen karo aku ngomong wae
   G                        C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni nglarani ati
  Am                     Dm
cukup semene wae ra perlu diteruske
G                      C
 timbang gawe tangis akhire

    C                     F
yen wes wegah karo aku ngomong wae
   G                       C      -G/B
ra sah mbolan mbaleni kowe ngapusi
    Am                   Dm
tresno koyo ngene ora perlu dipaksake
G                     F      G
 timbang nelongso akhire hoo

[Chorus]
     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti
             C   G
luweh seko kowe

     C                 G
aku uwes lilo yen kowe ngeliyo
     Am                  Em
aku uwes pasrah yen kowe ngajak pisah
     F                C
aku orapopo timbang gawe loro
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti
             C   A
luweh soko kowe
     Dm               G
mugo Gusti maringi ganti
             C
luweh seko kowe

Lihat Semua Chord Happy Asmara


Chord Happy Asmara Lainnya