Kunci Gitar Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji Chord

Capo fret 2

 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji ngendikane Gusti
   Dm             G        C
bondo ndunyo ra digowo mati

[Intro]
Fm C Fm C
Bb C Bb C

[Vedrse]
C       Em            Am
mas kowe sing tak sayang
G       F       G           C
dudu liane yo mung karo kowe
  Dm            G
kabeh wis tak lakoni
  Em            Am
kabeh wis tak turuti
   Dm          G           C Fm C
yo mung siji jaluk pangertimu

     C          Em           Am
ning tugu jam kowe ngucap janji
G      F           G           C
 bakal ngancani urip lan matiku
       Dm          G
bareng kowe mblenjani
  Em           Am
gawe loro ning ati
  Dm            G          C
medot janji demi wedok kuwi

[Chorus]
 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji ngendikane Gusti
   Dm             G        C
bondo ndunyo ra digowo mati

  Am          Em      F            C
kowe sing tak wanti malah mblenjani
  Am          Em        F    G    C
jare arep ngancani nyatane ngapusi

[Int]
F G Em Am Dm G C
F Fm Em A Dm G C

     C          Em           Am
ning tugu jam kowe ngucap janji
G      F           G           C
 bakal ngancani urip lan matiku
       Dm          G
bareng kowe mblenjani
  Em           Am
gawe loro ning ati
  Dm            G          C
medot janji demi wedok kuwi

[Chorus]
 F         G             Em
opo mergo aku wong ra nduwe
Am    Dm      G         C
 mung isane gawe kowe kere
  F          Fm       Em        A
tapi catet siji ngendikane Gusti
   Dm             G        C
bondo ndunyo ra digowo mati
   Dm             G        C  Am
bondo ndunyo ra digowo mati
   Dm        G           C    Em Am G C
bondo ndunyo ra digowo mati

Lihat semua Kunci Gitar Happy Asmara