Kunci Gitar Hery Receh - Kudu Ikhlas Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Hery Receh - Kudu Ikhlas Chord

[Intro]
Am G F C
Dm  E

[Verse]
Am               C
 mungkin iki wes dalane
F            Am
 ku kudu kelangan kowe
F              E
 masio hatiku iki
F               E
 sakjane iseh tresno

Am               C
 mungkin iki wes garise
F            Am
 ku kudu iso ngikhlaske
F              E
 masio hatiku iki
F                   G
 ra pengen kelangan kowe

            F       -C/E
aku sih tresno kowe
Dm                G         -F
 nanging kowe wes ra tresno
  Em                  A
loro ati sing tak roso
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki

    C             G
mungkin iki wes dalane
 Am            Em
aku kudu kelangan kowe
    F             Em      Am
yen iki pancen uwis garise
  Dm     G         C
kudu iso tak ikhlaske

[Int]
F G Am
Dm G C
Bb  G

Am               C
 mungkin iki wes garise
F            Am
 ku kudu iso ngikhlaske
F              E
 masio hatiku iki
F                   G
 ra pengen kelangan kowe

            F
aku sih tresno kowe
Dm                G
 nanging kowe wes ra tresno
  Em                  A
loro ati sing tak roso
     Dm            G
nambahi jeru tatu iki

    C             G
mungkin iki wes dalane
 Am            Em
aku kudu kelangan kowe
    F             Em      Am
yen iki pancen uwis garise
  Dm     G         C
kudu iso tak ikhlaske

[Outro]
F G C

Lihat Semua Hery Receh Chord


close

Chord Hery Receh Lainnya