Chord Ilham Dewantara - Tresno Sunyi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ilham Dewantara - Tresno Sunyi Chord

Capo fret 2

[Versw]
      C        G/B      Am  G
nalikane aku ketemu awakmu
       F
kowe lewat neng ngarepku
     G
karo kancanmu
       Em           E
roso seneng neng atiku
         Am
nyawang ayune sliramu
       Dm                     G
nganti kegowo ngimpi ning turuku

    C          G/B          Am    G
sepine saben wengi ngancani awakku
        F                          G
mikirke kowe, sing pingin tak nduweni
       Em            E
iso ku gur meneng mendem
          Am
nyimpen roso neng atiku
       Dm          G        C
karo dedongo, kowe dadi jodoku

[Chorus]
        F            G             Em  Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati
       Dm        G           C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F           G        Em  Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki
         Dm     G       C
 aku lan kowe biso dadi siji

[Musik]
F  Em  Dm  G
F  Em  Dm G C

    C          G/B          Am    Em
sepine saben wengi ngancani awakku
        F                          G
mikirke kowe, sing pingin tak nduweni
       Em            E
iso ku gur meneng mendem
          Am
nyimpen roso neng atiku
       Dm          G        C
karo dedongo, kowe dadi jodoku

[Chorus]
        F            G             Em  Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati
       Dm        G           C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F           G        Em  Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki
         Dm     G       C
 aku lan kowe biso dadi siji

        F            G             Em  Am
 tresno iki mung tak pendhem neng ati
       Dm        G           C
 tak pasrahke, kabehane neng Gusti
          F           G        Em  Am
 kudu kepiye, ngungkapke roso iki
         Dm     G       C
 aku lan kowe biso dadi siji
         F      G     Em  Am
 aku lan kowe biso dadi siji
         Dm  G              F Fm C
 aku lan kowe biso dadi siji


Chord Ilham Dewantara Lainnya