Kunci Gitar ILUX ID - Kebangeten Caramu

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

ILUX ID - Kebangeten Caramu Chord

[Intro]
C Dm G C
Em Am F G C

[Verse]
 C               Dm
kudu tak gowo neng endi
     G               C
loro ati iki raiso tak tambani
  Em           Am
sambate atiku percuma nggo awakmu
        Dm
rabakal mbukak atimu
 F        G       C
sio sio kabeh perjuanganku

[Chorus]
              F             G
kebangeten caramu ngelarani atiku
            Em                Am
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
            Dm            G
opo ngene caramu ngelarani atiku
                 C               C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

             F                  G
kebangeten caramu nggawe rusak uripku
            Em                 Am
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
            Dm             G
kapan lali critane kapan lali rupane
             C
yen kowe nyandeng de'e

[Int]
F G Em Am Dm G C

 C                Dm
kudu tak gowo neng endi
     G               C
loro ati iki raiso tak tambani
  Em           Am
sambate atiku percuma nggo awakmu
        Dm
rabakal mbukak atimu
 F        G      C
sio sio kabeh perjuanganku

[Chorus]
             F              G
kebangeten caramu ngelarani atiku
            Em                 Am
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
           Dm            G
opo ngene caramu ngelarani atiku
                C                 C7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

             F                G
kebangeten caramu nggawe rusak uripku
            Em                 Am
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
           Dm             G
kapan lali critane kapan lali rupane
            C
yen kowe nyandeng de'e
           Dm             G
kapan lali critane kapan lali rupane
            C
yen kowe nyandeng de'e
           Dm             G
kapan lali critane kapan lali rupane
            F
yen kowe nyandeng de'e
  G        C
hu uuu nyandeng de'e

Lihat semua Kunci Gitar ILUX ID