Chord Intan Chacha - Minggato

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Intan Chacha - Minggato Chord

Capo fret 4

[Intro]
Am Dm G C
Am Dm F E
Am Dm G C
Am Dm F E

[Verse]
             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm
wes cukup semene
                      Am
mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku
         Dm                Am
malah gandheng karo sing liyo
              E
gawe panas atiku

[Chorus]
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

[Int]
Am Dm G C
Am Dm F E
Am Dm G C
Am Dm F E Am

             Dm                 Am
ora pisan pindho diriku mbok apusi
             E                     Am
ora pisan pindho kowe mblenjani janji
              Dm
wes cukup semene
                      Am
mending kowe tak lalekne
                E
neng njobo seh akeh
                     Am
sing luwih apik soko kowe

      G                  C
yen susah curhatmu karo aku
          Dm               Am
tak rungokne kabeh keluh kesahmu
      G                   C
yen seneng kok kowe lali aku
         Dm                Am
malah gandheng karo sing liyo
              E
gawe panas atiku

[Chorus]
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             C
atiku saiki uwis ikhlas legowo

      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
      G              C
wes cukup semene aku keloro-loro
      Am               Dm
minggato minggato kowe karo sing liyo
   G             E
atiku saiki uwis ikhlas legowo

Lihat Semua Chord Intan Chacha


Chord Intan Chacha Lainnya