Kunci Gitar Intan Chacha - Penak Sing Maido Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Intan Chacha - Penak Sing Maido Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Dm F G
(4x)
C

[Verse]
C                              G
ora tak anggep kowe ngomongne aku
G                               C
ora tak pikir ngomongo sak gelemmu
C                          G
tak lurus wae ngurusi butuhku
G                                 C
sing penting yakin manut karep atiku

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang

   C             F
maido sak karepmu
       G              C
ora ngaruh ning uripku
     Am              Dm
ngomongo sak senengmu
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku

[Reff]
 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi
 
[Musik]
C Dm F G 
(4x)
C

Am
 sak tenane aku ngerti
               Em
kowe iri karo aku
bola bali kowe ngomong
               F
tapi ning mburiku
         G           C
sakjane aku kudu ngguyu

Am
 koyo wong kurang kerjaan
                Em
ngurusi eleke liyan
mbok pikir kowe kuwi
                F
koyo wis apik tenan
       G             C
tibake penak sing nyawang

   C             F
maido sak karepmu
       G              C
ora ngaruh ning uripku
     Am              Dm
ngomongo sak senengmu
         G       F          C
paling penak pikiren karo mlaku

[Reff]
 Am
  penak sing maido
                   Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                  C
 liyane dipikir keri

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi

 Am
  penak sing maido
                    Em
 timbang sing nglakoni mas
 penak sing maido
             F
 ora mikir rugi
                    G
 kari omong sak penake
                   C
 liyane dipikir mburi

Lihat semua Kunci Gitar Intan Chacha


close