Kunci Gitar Intan Chacha - Sehati Karo Kowe Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Intan Chacha - Sehati Karo Kowe Chord

[Intro]
C Em Am Em
F C Dm G
C Em Am Em
F G C

[Verse]
    C        G
opo yo aku salah
Am              Em
yen aku arep ngomong
F                 C
ngomong tresnoku iki
Dm               G
tulus teko ning ati

    C            G
ojo kowe salah paham
Am              Em
tresnaku du dolanan
F                  C
pengenku tak ungkapne
Dm        G
ning kowe sayang

     C         G
legi banyune gulo
Am             Em
pahit rasane kopi
F                   C
aku sing kadung tresno
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani

[Reff]
            F             C
 kulite manggis ireng rupane
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane

            F        C
 gulo abang rasane legi
       G        Am
 pahit rasane kopi
     F        G          C
 aku kowe pinginku sehati

[Musik]
C Em Am Em
F C Dm G
C Em Am Em
F G C

    C        G
opo yo aku salah
Am              Em
yen aku arep ngomong
F                 C
ngomong tresnoku iki
Dm               G
tulus teko ning ati

    C            G
ojo kowe salah paham
Am              Em
tresnaku du dolanan
F                  C
pengenku tak ungkapne
Dm        G
ning kowe sayang

     C         G
legi banyune gulo
Am             Em
pahit rasane kopi
F                   C
aku sing kadung tresno
  Dm            G   F G
tulung ojo di larani

[Reff]
            F             C
 kulite manggis ireng rupane
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane

            F        C
 gulo abang rasane legi
       G        Am
 pahit rasane kopi
     F        G          C
 aku kowe pinginku sehati

            F             C
 kulite manggis ireng rupane
               Am          G
 nanging yen mateng legi rasane
           F              C
 tresnoku iki mung siji kowe
               Am      G
 ra gampang ke gudo liane

            F        C
 gulo abang rasane legi
       G        Am
 pahit rasane kopi
     F        G          C
 aku kowe pinginku sehati
     F        G          C
 aku kowe pinginku sehati

Lihat semua Kunci Gitar Intan Chacha


close