Chord Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Jihan Audy - Dipikir Karo Ngopi Chord

[Intro]
F G C
C Em Am  F G C
Dm G C Am
F G C  G

[Verse]
C     Em      Am
ojo dipikir sepaneng
   F            G             C
yo mbok ojo dipikir nemen-nemen
   Dm      G          C        Am
trimo opo anane lelakon urip iki
   Dm       G     C   G
snajan abot dilakoni

 C        Em       Am
mbok sing santay pikire
 F           G         C
ojo grusa grusu tumindak'e
    Dm        G
yen dipikir nemen-nemen
      C           Am
nggarai gelis tuwek
    Dm          G        C
yen wis tuwek untune entek

Intro]
F  Am  Dm  E

[Chorus]
        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

        F       E
dipikir karo ngopi

[Int]
Am Em F C
Dm G E
F G C G/B Am
F  G  C  G

 C        Em       Am
mbok sing santay pikire
 F           G         C
ojo grusa grusu tumindak'e
    Dm        G
yen dipikir nemen-nemen
      C           Am
nggarai gelis tuwek
    Dm          G        C
yen wis tuwek untune entek

[Intro]
F  Am  Dm  E

[Chorus]
        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

        Am                Em
dipikir karo ngopi kuwi paling wenak
       F          C
ketika otak butuh inspirasi
    Dm              G
ben gak botak ben tambah penak
        E
yo kowe ngombeo kopi

F         G       C
dipikir karo ngopi

Lihat Semua Chord Jihan Audy


Chord Jihan Audy Lainnya