Kunci Gitar Niken Salindry - Ra Kuat Rasane Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Niken Salindry - Ra Kuat Rasane Chord

Capo fret 2

[Intro]
C Em Dm G
C Em Dm G

[Verse]
    C               Em
lorone ati ngerti sliramu
    Dm                     G
ngumbar asmoro karo wong liyo
        C                  Em
neng ngarep moto nyawang sliramu
     Dm                  G
karo wong liyo ngomong tresno

[Int]
C Em Dm G

    C               Em
lorone ati ngerti sliramu
    Dm                     G
ngumbar asmoro karo wong liyo
        C                  Em
neng ngarep moto nyawang sliramu
     Dm                  G
karo wong liyo ngomong tresno

     Am               Em
tego sliramu marang aku
  F                    C
gawe tangise batinku iki
      Am                   Em
gedhe tresnoku marang sliramu
  F                      C
nanging sliramu tego gawe loro

[Int]
Dm Am Dm G Am

[Reff]
     C                  Dm
 aku ra ngiro tego sliramu
       G             C
 gawe atiku keloro loro
       Am                Dm
 janji tresnomu marang aku
              G                C
 mung neng lambe ora songko atimu
          Dm                  Am
 yen koyo ngene aku ra kuat rasane
       Dm            G        C
 aku pamit cukup sak mene tresnoku

[Musik]
Dm Am Dm G Am

[Reff]
     C                  Dm
 aku ra ngiro tego sliramu
       G             C
 gawe atiku keloro loro
       Am                Dm
 janji tresnomu marang aku
              G                C
 mung neng lambe ora songko atimu
          Dm                  Am
 yen koyo ngene aku ra kuat rasane
       Dm            G        C
 aku pamit cukup sak mene tresnoku

Lihat semua Kunci Gitar Niken Salindry