Chord Pembangkang Official - Tulisan Ati

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Pembangkang Official - Tulisan Ati Chord

[Intro]
G C D G C D G D

[Verse]
  G            C
wengi iki ku dewe ning kene
  D                  G
howo adem sing nggowo kangen
    C
tak tulisno lagu
        D                       G  D
kanggo sliramu sing dadi pilihanku

   G                 C
lintang bulan kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu teko ning sandingku

[Reff]
         C        D
tembang iki tak tulis
                 Bm
mung kanggo sliramu
                        Em
sing durung ning sandingku
E          Am                 D
mergo sliramu durung iso krungu
               G     G7
isi ning njero atiku

          C      D
tresnoku iki tulus
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu pepujaning atiku 
E         Am            D             G
mugo sliramu biso ketemu karo awakku

[Int]
C D Bm Em Am D G D

   G                 C
lintang bulan kang dadi seksiku
   D                G 
seksi bisu sing setyo karo awakku
C                  D                G  G7
nunggu sliramu teko ning sandingku

[Reff]
         C        D
tembang iki tak tulis
                 Bm
mung kanggo sliramu
                        Em
sing durung ning sandingku
E          Am                 D
mergo sliramu durung iso krungu
               G     G7
isi ning njero atiku

          C      D
tresnoku iki tulus
                Bm                 Em
mung kanggo awakmu pepujaning atiku 
E         Am            D             G
mugo sliramu biso ketemu karo awakku

          C      D
kangenku iki raono
              Bm       Em     E         Am
sing iso nambani kejobo ketemu ro kowe
            D         G
arepo mung ono ngimpiku
           D             C Cm G
tembangku iki tulisan ati


Chord Pembangkang Official Lainnya