Kunci Gitar Prapatan Koplo - Nyanthel

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Prapatan Koplo - Nyanthel Chord

[Intro]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm E A
F G Em Am Dm G C

[Verse]
 C      Em              Am G
aku lungguh ning sandingmu
   F       G             C  -C#m
nyawang esem lan ngguyumu
  Dm        E        Am         G
kowe nggoda aku ngajak mlayu mlayu
      F        Dm         G
jebul atimu ora kanggo aku

  C     Em         Am G
sopo iso nahan roso
    F         G       C   C-C#m
tresno sing raiso lungo
 Dm       E
opo aku salah?
 Am         G
opo ku ra ngalah?
       F            G       C
tak trimo mergo wes raiso polah

[Intro]
Dm G C

[Chorus]
        F     G          Em
sakmestine aku sadar diri
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah

  F            G              Em
tulung ojo pamer ning ngarepku
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu
      G            C
atiku nyanthel awakmu

[Int]
F G Em Am Dm E Am A
F G Em Am Dm G C

  C     Em         Am G
sopo iso nahan roso
    F         G       C   C-C#m
tresno sing raiso lungo
 Dm       E
opo aku salah?
 Am         G
opo ku ra ngalah?
       F            G       C
tak trimo mergo wes raiso polah

[Intro]
Dm G C

[Chorus]
        F     G          Em
sakmestine aku sadar diri
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah

  F            G              Em
tulung ojo pamer ning ngarepku
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu
      G            C
atiku nyanthel awakmu

        F     G          Em
sakmestine aku sadar diri
Am               Dm
manggon ning ati sing salah
    G        C
nggawe kahanane dadi bubrah

  F            G              Em
tulung ojo pamer ning ngarepku
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu
      G            C
atiku nyanthel awakmu

  F            G              Em
tulung ojo pamer ning ngarepku
        Am       Dm
pamerke kemesraanmu
      G            C  Am
atiku nyanthel awakmu
  Dm           G            C
tulung atiku nyanthel awakmu

Lihat semua Kunci Gitar Prapatan Koplo