Kunci Gitar Ratna Antika - Wengi Iki Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Ratna Antika - Wengi Iki Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Am Dm G
C Am F G

[Verse]
C       Dm  
 wengi iki 
F               G
 aku isih ngenteni
C        Dm  
 aku ngimpi 
F               G
 koe ra bakal bali

F           G
 opo ikifirasat ati
    Em           Am
aku wedi koe bakallali
      Dm                 G
aku pengen dewe dadi siji

[Reff]
          C
 koe sing tak anti anti
            Dm
 tak tunggu tekan saiki
       F
 aku kangen nganti mati
         G
 kangen esemmu sing keri

          C
 kanggoku koe wis dadi
       Dm
 belahane ati
         F
 gur koe sing tak tresnani
          G
 ku mohon gek endang bali

[Musik]
C Dm G

C       Dm  
 wengi iki 
F               G
 aku isih ngenteni
C        Dm  
 aku ngimpi 
F               G
 koe ra bakal bali

F           G
 opo ikifirasat ati
    Em           Am
aku wedi koe bakallali
      Dm                 G
aku pengen dewe dadi siji

[Reff]
          C
 koe sing tak anti anti
            Dm
 tak tunggu tekan saiki
       F
 aku kangen nganti mati
         G
 kangen esemmu sing keri

          C
 kanggoku koe wis dadi
       Dm
 belahane ati
         F
 gur koe sing tak tresnani
          G
 ku mohon gek endang bali

 C     Dm            F
  ho ooo oo hu uuu
         G
 gur koe sing tak tresnani

          C
 reneo gandolane ati
        Dm
 temani aku disini
         F
 gur koe sing tak tresnani
         G
 rabakal aku mblenjani

 C     Dm           F
  ho ooo oo ho oo o
         G                C
 gur koe sing tak tresnani

Lihat semua Kunci Gitar Ratna Antika


close