Chord REDSOX D.P.R feat. Bagas Putra - Mendung Putih

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

REDSOX D.P.R feat. Bagas Putra - Mendung Putih Chord

[Intro]
F G Am  Dm G Am

[Verse]
Am                   Dm
 mendung putih dino iki
G                C    G/B
 udan grimis ora mari
Am                  Dm
 netes eluhku neng pipi
G                    C      G/B Am
 naliko kelingan tresnoku sejati
          Dm
kowe wes ilang
F                    G
 ning kenanganmu rabakal ilang

[Chorus]
   C                       F
Gusti Allah wes ngatur dalane
   Dm                     G
Gusti Allah nduwe dalan dewe
  C                  F
mugo kowe ugo iso nompo
 Dm                          G
opo sing wes di gariske seng Kuoso

Am         Am    Am   B C Dm
 mendung putih seng neng mego
G                    C    G/B
 langit peteng ketok moto
Am                Dm
 ora maksud aku cidro
            G
ning kepiye maneh
                  C     G/B   Am
iki takdir sing Kuoso ngertio
            F      G             C
yen wes dalane kudu di ikhlaske

      C
wes tau berjuang tenanan
     F
tapi pupus neng tengah dalan
       Dm
wes berharap neng pelaminan
        G
nanging ora dadi kasunyatan

Em       Am  Em        Am
 dosaku opo salahku opo
F                       G
 Gusti seng molak malik roso
F                 G
 yen ra jodo iso opo

[Chorus]
   C                       F
Gusti Allah wes ngatur dalane
   Dm                     G
Gusti Allah nduwe dalan dewe
  C                  F
mugo kowe ugo iso nompo
 Dm                          G
opo sing wes di gariske seng Kuoso ho

  C         E           F
kudu tak trimo opo seng wes dadi takdirku
(Gusti Allah wes ngatur dalane)
  Dm                      G
mugo Gusti paring dalan padhang nggo awakku
(Gusti Allah ndue dalan dewe)
 Em         E         F
aku percoyo iki seng apik nggo awakku
(mugo koe ugo iso nompo)
   Dm                    G
mergo garis urip uwong bedo bedo
(opo sing wes di gariske seng Kuoso)
      C G/B Am  F   G   C
ngertio       haaaa


Chord Bagas PutraREDSOX D.P.R Lainnya