Kunci Gitar Ronz Asmara feat. Woro Widowati - Mrebes Mili

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Ronz Asmara feat. Woro Widowati - Mrebes Mili Chord

[Intro]
Am F Am F
Am F Dm E

[Verse]
Am
umpamane
      Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                 C
wes mesti ceritane ora koyo ngene
A
yen biso tak baleni
 Dm
soko sing tak karepke
     F
aku pengin
    Dm      E
ning uripmu sak durunge de e

Am
sepurane
        Dm
pancen kabeh iki salahku
G                   C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani
A                   Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
        F
sing tak tompo
 Dm           E
kowe wis nyanding wong liyo

[Chorus]
       Am
 ojo digetuni
           Dm
 ojo gawe mrebes mili
        G
 sejatine tresno
         C
 ra kudu duweni
           F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini
       E
 koe lan aku ra bakal dadi siji

           Am
 lungaku nyambut gawe
             Dm
 ora mergo ninggalke koe
             G
 pengin lumrah kancane
           C
 bahagia ro koe
         F
 janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
 lan jogo tresnaku
       E              Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu

[Int]
Dm E Am
F Dm G C
F Dm E Am E
     
Am
umpamane
      Dm
dalan urip biso tak tulis dewe
G                C
wes mesti ceritane ora koyo ngene
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke
    F
aku pengin
    Dm      E
ning uripmu sak durunge de e

[Chorus]
       Am
 ojo digetuni
           Dm
 ojo gawe mrebes mili
        G
 sejatine tresno
         C
 ra kudu duweni
           F
 mbok oyak o tekan ngendi yen Gusti
 Dm
 ora ngijini
       E
 koe lan aku ra bakal dadi siji

           Am
 lungaku nyambut gawe
             Dm
 ora mergo ninggalke koe
             G
 pengin lumrah kancane
           C
 bahagia ro koe
         F
 janjimu bakal ngenteni setio
    Dm
 lan jogo tresnaku
       E               Am
 mugo bahagio karo pilihan uripmu

    F
 sadaro (sadaro)
   Dm
 elingo (elingo)
      E         Am
 sak durunge tambah loro

    F
 selawase (selawase)
      Dm
 tresno iki (tresno iki)
      E                 Am
 bakal tak simpen ning jero dodo

Lihat semua Kunci Gitar Ronz Asmara