Chord Safira Inema - Lemah Lempung

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Safira Inema - Lemah Lempung Chord

Capo fret 2

[Intro]
G G C D
G G C D

[Verse]
G
suwe suwe boseni
C        G
among janji janji
  Am          D        G
wiwit biyen tumekan saiki
G
ra pisan ra pindo
C         G
janjimu kabeh nglokro
  Am       D
raono buktine
                    G
mung abang abang lambe

G
aku wis ora betah
C        G
pengen petuk kowe
  Am         D        G
supoyo genah kelanjutane
G
ojo mung meneng wae
C          G
lemah lempunge
       Am         D
sing nggenah petunge
          G
ben ra mbulet wae

[Chorus]
            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan

[Intro]
G  C G
C D  G  D
G C G C D  G

G
suwe suwe boseni
C        G
among janji janji
  Am          D        G
wiwit biyen tumekan saiki
G
ra pisan ra pindo
C         G
janjimu kabeh nglokro
  Am       D
raono buktine
                    G
mung abang abang lambe

G
aku wis ora betah
C        G
pengen petuk kowe
  Am         D        G
supoyo genah kelanjutane
G
ojo mung meneng wae
C          G
lemah lempunge
       Am         D
sing nggenah petunge
          G
ben ra mbulet wae

[Chorus]
            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan

            D          G
yen mung njagakne janjimu
       C         G
biso biso aku ra payu
       C              D
kadong tak tunggu tunggu
                G
jebul kok amung semu

         D        G
suwi ngenteni tekamu
       C       G
nganti sudo ayuku
          C             D
nunggu janji ra tekan tekan
        D         G
koyo gluduk tanpo udan

Lihat Semua Chord Safira Inema


Chord Safira Inema Lainnya