Kunci Gitar Safira Inema - Suwun Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Safira Inema - Suwun Chord

Suwun Chord - Capo fret 3

[Verse]
  C      D         Bm
jujur aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti
  C           D         Bm
suwun aku tau mok sayangi
  Em          Am
tau mbok cintai
       D         G
dengan sepenuh hati

[Intro]
C D Bm Em D G

G       D
ademe howo iki 
Em     Bm   C          G
marai aku kelingan karo kuwi
           Am          D
mbiyen jik gandeng awakmu
 G        D
opo kowe iseh eling
  Em      Bm
karo aku iki
   C            G
mbiyen sing tau ngancani
    Am          D
ra etung awan wengi

          C          G
saiki wes ra koyo mbiyen
  C        G
kowe karo aku
    Am
amergo ora ono restu
  D
teko wong tuamu

[Chorus]
  C      D         Bm
jujur aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti
  C           D         Bm
suwun aku tau mok sayangi
  Em          Am
tau mbok cintai
       D         G
dengan sepenuh hati

[Int]
Em Em
C D Bm Em D G
C D Bm Em D G

G       D
ademe howo iki 
Em     Bm   C          G
marai aku kelingan karo kuwi
           Am          D
mbiyen jik gandeng awakmu
 G        D
opo kowe iseh eling
  Em      Bm
karo aku iki
   C            G
mbiyen sing tau ngancani
    Am          D
ra etung awan wengi

          C          G
saiki wes ra koyo mbiyen
  C        G
kowe karo aku
    Am
amergo ora ono restu
  D
teko wong tuamu

[Chorus]
  C      D         Bm
jujur aku iseh kangen kowe
  Em         Am
piye kabarmu saiki
    D           G
opo wes oleh ganti
  C           D         Bm
suwun aku tau mok sayangi
  Em          Am
tau mbok cintai
       D         G
dengan sepenuh hati

Lihat semua Kunci Gitar Safira Inema


close