Chord Shinta Gisul - Sepurane

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Shinta Gisul - Sepurane Chord

Capo fret 2

[Verse]
  F   G           Em        Am
sepurane aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro

[Intro]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

  C      G          Am    G
kowe bali neng uripku
     Dm       G
karo kepolosanmu
 E                       Am
mbaleni crito tresnomu karo aku
F         G            Em          Am
kowe percoyo yen uripmu bakal mulyo
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno

[Chorus]
  F   G           Em        Am
sepurane aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro

[Int]
F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm G C

  C      G          Am    G
kowe bali neng uripku
     Dm       G
karo kepolosanmu
 E                       Am
mbaleni crito tresnomu karo aku
F         G            Em          Am
kowe percoyo yen uripmu bakal mulyo
      Dm           G         C
jerit atiku sayang iki rungokno

[Chorus]
  F   G           Em        Am
sepurane aku ngomong opo anane
     Dm                E         A  A7
ketimbang mbesuk getun tibo mburine
        F               G
kowe pantes oleh sing luwih tresno
       Em              Am
luwih ayu lan luwih mulyo
    Dm            G        C
aku raiso nyawang uripmu soro
    Dm            G        F   C
aku raiso nyawang uripmu soro

Lihat Semua Chord Shinta Gisul


Chord Shinta Gisul Lainnya