Chord SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

SlemanReceh - Banyu Moto Ninggal Cerito Chord

Capo fret 2

[Intro]
Dm E Am  Dm  E

[Verse]
Am            Em
 ademe wengi iki
F
 ngelingake kowe
     C
sing tau nglarani
   Dm
mbiyen pernah janji
  Am
rabakal ngapusi
    F            E
loroku wes kepati-pati

Am              Em
 maafmu wes ora tak tompo
F                       C
 banyu moto wes ninggal cerito
         Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
      Em         Am
saiki malah ngeliyo
    F          E
rapopo aku lilo

          Am
wes tak iklaske
          Dm
wes ilang rasane
      G              C
saiki aku ra butuh awakmu
      E
wes lalekno wae
        Am      G
kabeh kenangane
 F      E                Am
akuuuuu wes remuk atine

[Chorus]
F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe

[Int]
F  G  C G/B Am
Bb  E

Am              Em
 maafmu wes ora tak tompo
F                       C
 banyu moto wes ninggal cerito
         Dm             G
mbiyen kowe sing tak percoyo
      Em         Am
saiki malah ngeliyo
    F          E
rapopo aku lilo

          Am
wes tak iklaske
          Dm
wes ilang rasane
      G              C
saiki aku ra butuh awakmu
      E
wes lalekno wae
        Am      G
kabeh kenangane
 F      E                Am
akuuuuu wes remuk atine

[Chorus]
F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe

F            G          C
 s'lamat tinggal masa lalu
F           G         Am
 tresnamu nggo aku palsu
F     G           C    Am
 aku iso mlaku tanpo kowe
F      G            Am
 saiki bubrah sak kabehe

Lihat Semua Chord Slemanreceh


Chord Slemanreceh Lainnya