Kunci Gitar Superiots - Kabogoh Goblog Chord dan Lirik

AUTO SCROLL TEKS: A + A -

Kunci Gitar Superiots - Kabogoh Goblog

[Intro]
A  A  A  D E
(4x)

[Verse]
A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo

[Chorus]
       D             A
 ah dasar sia teu boga hate
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 kabogoh aing jig geura mantog
       E               A
 dasar sia kabogoh nu goblog

[Int]
A  A  A  D E
(2x)

A                 D
timimitina sia nu bogoh ka aing
    E
sakiyeu hirup aing
        A
eceuk sia kajeun teuing

A                      D
henteu munapik aing ge resep ka sia
    E
asalkeun sia bageur
        A
ku aing ge ditarima

A                    D
geus rada lila sia mulai loba gaya
     E
ngarasa sia boga
        A
ka aing wani ngahina

A                  D
aing ge nyaho sia osok ngabobodo
    E
culangung ditukangeun
       A
sia anggap aing bodo

[Reff]
       D             A
 ah dasar sia teu boga hate
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 kabogoh aing jig geura mantog
       E               A
 dasar sia kabogoh nu goblog

[Musik]
A G# F# E
(2x)
D C#m Bm A
(2x)
A G# F# E
(2x)
D C#m Bm A
D C#m Bm E

[Chorus]
       D             A
 ah dasar sia teu boga hate
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 kabogoh aing jig geura mantog
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog

       D             A
 ah dasar sia teu boga hate
      E                     A
 ngarasa sia beunghar sia hayang sadaekna
      D               A
 kabogoh aing jig geura mantog
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog
       E                A
 dasar sia kabogoh nu goblog
       E                F# E D C#m D
 dasar sia kabogoh nu goblog
 G#-A
 goblog

Lihat semua Kunci Gitar Superiots