Chord Syafa Inema - Pasrah Karo Gusti

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Syafa Inema - Pasrah Karo Gusti Chord

[Intro]
F  C  Dm G C  G

[Verse]
      C
kok koyok ngene
       F                C
rasane wong nandang tresno
  F        C
nelongso rasane
      Dm            G
ora biso nyanding kowe

  C             F          C
paringono kuat ati biso nompo
F         C
nyawang kowe
       Dm      G      C
sesandingan ro wong liyo

    Dm
aku pancen wong sepele
         Em         Am
wong tuwamu nyepelekne
      Dm       G             C
sadar diri aku mung balungan kere

[Chorus]
   Am
Gusti paring kuat atiku iki
              G                    C
wong sing tak tresno tego menghianati
   Am
Gusti paring sabar atiku iki
    G                        C
aku ngerti tresno rakudu duweni

  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe di sanding wong liyo

[Int]
Dm  Em  F G C
Am Am G C
Am Am G C G

      C
kok koyok ngene
       F                C
rasane wong nandang tresno
  F        C
nelongso rasane
      Dm            G
ora biso nyanding kowe

  C             F          C
paringono kuat ati biso nompo
F         C
nyawang kowe
       Dm      G      C
sesandingan ro wong liyo

    Dm
aku pancen wong sepele
         Em         Am
wong tuwamu nyepelekne
      Dm       G             C
sadar diri aku mung balungan kere

[Chorus]
   Am
Gusti paring kuat atiku iki
              G                    C
wong sing tak tresno tego menghianati
   Am
Gusti paring sabar atiku iki
    G                        C
aku ngerti tresno rakudu duweni

  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe di sanding wong liyo
  Dm     G          C   G/B  Am
lilo ora lilo aku ikhlas legowo
        Dm        G              C
nyawang kowe di sanding wong liyo

Lihat Semua Chord Syafa Inema


Chord Syafa Inema Lainnya