Kunci Gitar Syahiba Saufa - Tak Losne Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Syahiba Saufa - Tak Losne Chord

[Reff]
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane

[Intro]
D A Bm F#m
G D Em A

D        A
aku neng kene
      Bm         F#m
setyo ngenteni kowe
G          D
nanging nyatane
     Em          A
kowe nggandeng liyane

 D         G
opo kowe lali
    A            D
naliko ngucap janji
Bm        Em
janjimu karo aku
       A         D
kowe biso njogo ati

[Reff]
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane

[Musik]
Bm
D A Bm F#m
G D Em A

D        A
aku neng kene
      Bm         F#m
setyo ngenteni kowe
G          D
nanging nyatane
     Em          A
kowe nggandeng liyane

 D         G
opo kowe lali
    A            D
naliko ngucap janji
Bm        Em
janjimu karo aku
       A         D
kowe biso njogo ati

[Reff]
   G         A
 kurang opo aku sayang
      F#m       Bm
 kowe tego ngeliyan
       G
 tak gadang gadang
      A          D
 nyatane kowe ngilang

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatne
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane

  G          A
 ora centang biru
     F#m    Bm
 aplikasi jahatmu
        G
 supoyo aku
         A        D
 ora ngerti statusmu

     G               A
 facebook whatsapp karo IG
   F#m           Bm
 kabeh kok privatke
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane
        G
 tak loske wae
        A           D
 kowe online ro liyane


close

Chord Syahiba Saufa Lainnya