Chord Titin Vernanda - Ngadepi Kowe

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Titin Vernanda - Ngadepi Kowe Chord

[Intro]
C  F  Am G F

[Verse]
                C
opo kowe ra ngerti
                       F
sing paling njero ning atiku iki
           Am
mung ono kowe
       G                      D  F
sing bingung milih aku opo de'e

           C
opo isih kurang
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang
        Am
tekan kapan
G              D
 bakal koyo ngene
     F         G        C
mung iso manut karo dalane

[Chorus]
D                      Bm
lalekno de'e ojo kok bagi atimu
       G
nek ngene ki caramu
          A
mung gawe ngelu atiku
Bm                   C
ojo kok pikir aku ora loro ati
     Em
sementara ngene sik
      Bb             F        C
wektu sing bakal nemoke dalane

[Int]
C  F

         Am
tekan kapan
G               D  F
 bakal koyo ngene

 G         C
opo isih kurang
                F
sabar ngadepi kowe sing tak sayang
        Am
tekan kapan
G              D
 bakal koyo ngene
     F         G        C
mung iso manut karo dalane

[Int]
G A Bm C#m D
G A Bm C#m D
G A Bm C#m D
G

[Chorus]
D                      Bm
lalekno de'e ojo kok bagi atimu
       G
nek ngene ki caramu
          A
mung gawe ngelu atiku
Bm                   F#m
ojo kok pikir aku ora loro ati
     Em
sementara ngene sik
      C              G        D
wektu sing bakal nemoke dalane


Chord Titin Vernanda Lainnya