Chord Ucup Klaten - Pemain Cadangan

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Ucup Klaten - Pemain Cadangan Chord

Capo fret 4

[Intro]
F G C
F -G C

[Verse]
C                F
aku butuh kowe sapenuhe
C                   F        C
kowe butuh aku mung sak perlune
  F                G
kowe lungo ninggal kenangan
        Em            Am
balik meneh nyangking gandengan
    Dm          G        C
selamat malam pemain cadangan

[Chorus]
F     G            C  G/B     Am
tak kiro whatsappku sing pending
  F          G        C
jebule aku sing ora penting
F     G        C   G/B   Am
tak kiro aku iki wis sabar
  F          G       C
jebule aku yo kudu sadar

[Intro]
F G C

        F   G       Em          Am
tiwas maju aku ra tau mbok anggep
         F      G            C
tiwas berjuang aku ra mbok sayang
         F          G       C      G/B Am
pinginku nyanding kowe karo ngelus pipine
     F
tapi biso opo
                        G         C
mung nyanding hape karo ngezoom fotone

[Int]
F G Em Am F G C
F G C G/B Am
F G C

C                F
aku butuh kowe sapenuhe
C                   F        C
kowe butuh aku mung sak perlune
  F                G
kowe lungo ninggal kenangan
        Em            Am
balik meneh nyangking gandengan
    Dm          G        C
selamat malam pemain cadangan

[Chorus]
F     G            C  G/B     Am
tak kiro whatsappku sing pending
  F          G        C
jebule aku sing ora penting
F     G        C   G/B   Am
tak kiro aku iki wis sabar
  F          G       C
jebule aku yo kudu sadar

[Intro]
F G C

        F   G       Em          Am
tiwas maju aku ra tau mbok anggep
         F      G            C
tiwas berjuang aku ra mbok sayang
         F          G       C      G/B Am
pinginku nyanding kowe karo ngelus pipine
     F
tapi biso opo
                        G         C
mung nyanding hape karo ngezoom fotone
              F         G         C
mung nyanding hape karo ngezoom fotone

Lihat Semua Chord Ucup Klaten


Chord Ucup Klaten Lainnya