Kunci Gitar Vita Alvia - Mendung Ati Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Vita Alvia - Mendung Ati Chord

Capo fret 1

[Intro]
C G D Em
C G D Em
C G D Em
C G D Em

[Verse]
Em           C         D           G
pengen tak lalekke kenangan ro kowe
  C           D         G
nanging kok angel rasane
 Am        Em          Am          Em
aku kudu piye carane ninggalne kowe
    G          D           Em
opo saking gedine katresnanku (asik)

Em       C          D         G
aku kudu iso ngelalekke rupane
       C         D           G    B
supoyo moto iki iso mandeg nangis
Am       Em          Am             Em
kesel atiku kerono korban janji manismu
        G                          B
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

[Chorus]
Em           C
 banyu moto uwes asad
G              D
 kerono pikir kowe minggat
Em           C
 banyu moto uwes gugur
G             D        Am
 kerono kowe uwes mundur
          Em        D
marang janjimu ning aku

        C            D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalne aku

[Int]
C G D Em
C G D
Am  Em C D Em

Em           C         D           G
pengen tak lalekke kenangan ro kowe
  C           D         G
nanging kok angel rasane
 Am        Em          Am          Em
aku kudu piye carane ninggalne kowe
    G          D           Em
opo saking gedine katresnanku

kita goyang lagi bro

Em       C          D         G
aku kudu iso ngelalekke rupane
       C         D           G    B
supoyo moto iki iso mandeg nangis
Am       Em          Am             Em
kesel atiku kerono korban janji manismu
        G                          B
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

[Chorus]
Em           C
 banyu moto uwes asad
G              D
 kerono pikir kowe minggat
Em           C
 banyu moto uwes gugur
G             D        Am
 kerono kowe uwes mundur
          Em        D
marang janjimu ning aku

        C            D
mendung ning ati dadi saksi
     Em
kowe ninggalne aku

[Outro]
C G D Em
C G D
Am  Em C D Em

Lihat Semua Vita Alvia Chord


close

Chord Vita Alvia Lainnya