Chord Vita Alvia - Terlanjur Nyaman

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Vita Alvia - Terlanjur Nyaman Chord

[Intro]
Am G F E
Am G F E

[Verse]
Am
ora tak songko
                  Em
baru wingi kowe dadi konco
        G            F       E
tapi saiki malah kowe dadi tresno
Am                        Em
aku bingung anggonku ngelakoni
G                         C         E
uwes ke bablas kadung jeru tresno iki

  F              G
jane wedi tapi terus nggudo ati
 F                Dm           E
aku nyerah tibake atiku seng kalah

[Chorus]
Am                 G                 F
mas aku tresno kowe ra iso tak tahan
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu
           G                 F
aku emoh pisah aku manut kowe
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman
       E           Am
karo kowe karo kowe

[Int]
Am Am

Am
ora tak songko
                  Em
baru wingi kowe dadi konco
        G            F       E
tapi saiki malah kowe dadi tresno
Am                        Em
aku bingung anggonku ngelakoni
G                         C         E
uwes ke bablas kadung jeru tresno iki

  F              G
jane wedi tapi terus nggudo ati
 F                Dm           E
aku nyerah tibake atiku seng kalah

[Chorus]
Am                 G                 F
mas aku tresno kowe ra iso tak tahan
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu
           G                 F
aku emoh pisah aku manut kowe
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman
       E
karo kowe

Am                 G                 F
mas aku tresno kowe ra iso tak tahan
                  E                Am
tresno wes kadung jeru marang sliramu
           G                 F
aku emoh pisah aku manut kowe
                 E            F
atiku wes kadung terlanjur nyaman
       E           Am
karo kowe karo kowe

[Outro]
Am Am

Lihat Semua Chord Vita Alvia


Chord Vita Alvia Lainnya