Kunci Gitar Woro Widowati - Cukup

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Woro Widowati - Cukup Chord

Capo fret 2

[Intro]
Am

[Verse]
Am             Em
ojo dikiro aku ra ngerti
  F                      C
tumindak salahmu ning mburi
 Dm                  Am
aku ngerti kowe gandeng ro liyane
  F              E
cetho nyolok netro

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadhang bali
     F                    C
eman batin yen mung dipilara
 Dm                   Am
ora mung sepisan lambemu mblenjani
  F        E          Am   E
pupus trimo tak pungkasi

[Chorus]
  A
cukup ora guna tak tangisi
   F#m
nrimo kanthi ikhlas jroning dada
  D       C#m            Bm        E
kesalahan yang tak mungkin ku ulang

   A
janji aku bakal ngebuktekke
 F#m
iso entuk sing luwih gemati
   D       C#m        Bm          E
nentremke ati lan tulus nresnani

[Int]
A  F#m  D  C#m  Bm Dm E

Am                   Em
cukup ra bakal tak gadhang bali
     F                    C
eman batin yen mung dipilara
 Dm                   Am
ora mung sepisan lambemu mblenjani
  F        E          Am   E
pupus trimo tak pungkasi

[Chorus]
  A
cukup ora guna tak tangisi
   F#m
nrimo kanthi ikhlas jroning dada
  D       C#m            Bm        E
kesalahan yang tak mungkin ku ulang

   A
janji aku bakal ngebuktekke
 F#m
iso entuk sing luwih gemati
   D       C#m        Bm          E
nentremke ati lan tulus nresnani

   D       C#m        Bm   Dm     E
nentremke ati lan tulus nresnani

Lihat semua Kunci Gitar Woro Widowati