Kunci Gitar Xaluna - Getun

AUTO SCROLL TEKS: A + A - TERANG

Xaluna - Getun Chord

[Verse]
C
iki takdirku
A           Dm
 iki wes karmaku
Fm          Am G   F -Em
 biyen natu atimu
Dm     G       C
 loro iki wes lakonku

[Intro]
F  C  F  G

C       G       Am       G
saiki kelakon kelaran atiku
   F              Em
mbiyen perih seng tak nehke
      Dm          G
tibo aku seng ngrasakke

  Em
jujur abot tenan
        Am           A
arep mlaku ra duwe dalan
          Dm
mung sewu ngapuro
F         G    C  
 mugo seh iso tok tompo

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   F G
tanggungen dewe karmamu

[Reff]
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe
        G
 dinggo wong seng
               C   C-G B
 ora tulus tresnane
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe

 C                F
 wektu raiso di baleni
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun

[Musik]
F  C  F  G
F G Em Am
Dm G C G

      C
biyen aku tok tinggal
tanpo pamit kui loro
    Am
suwene bareng-bareng
kok kowe tego
     Dm
loro mung tak nggo dewe
koe raono kabare
      G
tiwas ati wes mari
koe teko sakpenake

     C
perkoro saiki susah
kui tanggunganmu dewe
Am
uwes takdire
banjur aku kon kepiye
    Dm
aku wes iso lali
sampun ilang roso ati
    G
cerito seng wes bubar
                       C
ngapunten raiso di baleni

F
 butuh wektu suwe
   C           Am
anggonku nglalekke
Dm         G        C
 kabeh tak lakoni dewe

F
 saiki kowe sambat
C       Am
loro atimu
      Dm        G    C   G
tanggungen dewe karmamu

[Reff]
 C                   F
 aku luput ninggalke kowe
        G
 dinggo wong seng
               C   C-GB
 ora tulus tresnane
 Am                Dm
 saben dino di sepelekke atine
 G                    C
 bedo karo pas bareng kowe

 C                F
 wektu raiso di baleni
         G                  C   C-GB
 ngertio biyen koe ra tak larani
 Am                     Dm
 seng tak isane yo mung getun
         G                   C
 yen iso bali tak ucap matur nuwun

Lihat semua Kunci Gitar Xaluna