Kunci Gitar Yoweslah - Tugu Boto Ninggal Cerito Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Yoweslah - Tugu Boto Ninggal Cerito Chord

Capo fret 5

[Intro]
F G Em A
Dm G F Fm

[Verse]
   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe
  Dm                     G
nanging jarak sing misahake
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit kerjo
           Dm        G         C Fm
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo aku
         Dm      G           C C7
nganti kowe ra mudeng lungaku

[Chorus]
             F       G
 neng tugu boto klodran
  Em           Am
 aku ninggal crito
   Dm            E
 karanganyar tresno
            Am         G
 sing tak sayang ambyar
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe pernah janji suci
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani

           F  G  Em         Am
 wes tak cobo aku ngelalekno
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak bangun malah sio-sio
     Dm       G        C
 wes cukup aku pamit lungo

[Musik]
F G Em Am
Dm Fm C
F     G     Em    Am
hu uwoo ha a oo oo
Dm G C
F G Em Am 
Dm Fm C
F G Em Am
Dm G

   C          Fm         C   Fm
mbiyen aku gandeng karo kowe
  Am          D          G
nanging jarak sing misahake
  C       Fm         Em       Am
sepurane aku lungo pamit kerjo
           Dm        G         C
kanggo mbuktekke tresnoku ro kowe

[Int]
F Fm G

 C         Fm        C Fm
aku bali nemoni sliramu
  Am        D           G
goleki paranmu neng ngendi
  C        Fm        Em    Am
semene tegone kowe karo aku
         Dm      G           C C7
nganti kowe ra mudeng lungaku

[Chorus]
             F       G
 neng tugu boto klodran
  Em           Am
 aku ninggal crito
   Dm            E
 karanganyar tresno
            Am         G
 sing tak sayang ambyar
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe pernah janji suci
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani

           F  G  Em         Am
 wes tak cobo aku ngelalekno
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak bangun malah sio-sio
     Dm     G        C
 wes cukup aku pamit lungo

             F       G
 neng tugu boto klodran
  Em            Am
 aku ninggal crito
   Dm            E
 karanganyar tresno
            Am         G
 sing tak sayang ambyar
          F  G    Em          Am
 ndisik kowe pernah janji suci
   Dm       G           C
 tapi saiki kowe mblenjani

           F  G Em         Am
 wes tak cobo aku ngelalekno
   Dm             E              Am   G
 kowe sing ndisik tansah ngomong setio
             F   G          Em        Am
 tresno sing tak bangun malah sio-sio
     Dm     Fm       C
 wes cukup aku pamit lungo
     Dm     G        C
 wes cukup aku pamit lungo

Lihat Semua Yoweslah Chord


close

Chord Yoweslah Lainnya