Chord Abah Lala - Loro Widodo

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Abah Lala Loro Widodo Chord

Capo fret 2

[Intro]
G  Em  C G D
Em  A  C  D

[Verse]
  G            Em
rungokno kanggo kowe
C      G    D
anak-anakku
Em                   D
welinge bapak lan ibumu
Am          Em
ra ono wong tuo
         D
sing mblusukke anake
C           Am          D    C D   
ojo nganti anak salah dalane

G           Em
ojo pisan gawe
  C            G 
gelane wong tuo
Em                     D
ra entuk dungo bakal rekoso
Am           Em
tak gadang-gadang
      D
opo kowe ra kelingan
C         D           G
terusno kabeh perjuangan

[Int]
Em Em-D C-D
Em Em-D C A  D

[Chorus]
       G             Em
 cukup aku sing ngrasakke
   C          G
 loro rekasane
      Em            A        D
 mugo kowe mbesuk nemu penake

      G            Em         
 panyuwunku dadi tombo
   C          G
 lorone widodo
      Em      A        D
 biso gawe ayeme keluargo

 C        D           Am          Em
 aku ning kene mung biso ndonga'akke
   D                     D
 dadio wong sing ono gunane
 C           D      Am      Em
 tumrap wong urip sak kabehe
      D
 mugo dadio berkah sak teruse

[Musik]
Em Am D G
Em D
Am Em D
Am D G

[Chorus]
       G             Em
 cukup aku sing ngrasakke
   C          G
 loro rekasane
      Em            A        D
 mugo kowe mbesuk nemu penake

      G            Em         
 panyuwunku dadi tombo
   C             G
 lorone wong tuo
      Em      A        D
 biso gawe ayeme keluargo

 C        D           Am          Em
 aku ning kene mung biso ndonga'akke
   D                     D
 dadio wong sing ono gunane
 C           D      Am      Em
 tumrap wong urip sak kabehe
      D
 mugo dadio berkah sak teruse

      G               Em
 cukup aku sing ngrasakke
   C          G
 loro rekasane
      Em            A        D
 mugo kowe mbesuk nemu penake

        G            Em         
 panyuwunku dadi tombo
   C             G
 lorone wong tuo
      Em      D        G
 biso gawe ayeme keluargo
 C          D       G
 aku mung biso ndongakke

[Outro]
G


Chord Abah Lala MG86 Lainnya