Kunci Gitar Abah Lala - Riting Kanan Belok Kiri Chord




Abah Lala Riting Kanan Belok Kiri Chord

[Intro]
Dm F C
C-G/B-Am Em G

[Verse]
          -Am     Dm
tenane aku ra ngerti
          F                     C
arahe hubungan arep tekan ngendi
      -G/B Am               Em
aku ne tenanan kowe meragukan
            G
tanpa kejelasan

        -A         Dm
kadang angel dipahami
              F                   C
kowe riting kanan malah belok kiri
    -G/B Am                  Em
opo ora eman kabeh pengorbanan
                 G        C
mandek tengah dalan eman

[Int]
Em F G C
Em F G C

[Chorus]
-G/B Am                   Em
 yen kowe arep ngajak tenanan
  Dm               G
 aku luwih iso tenanan
-E   Am                   Em
 yen kowe mung pingin dolanan
   F  Dm   G  E
 sesuk tuku

     Am                    Em
 tresnaku mung kanggo sliramu
      Dm                    G
 wani sumpah iso ilang penakku
-E   Am                     Em
 ojo nganti kowe ninggalke aku
   F  Dm   G           C
 setyo tulus tresnaku

[Musik]
Em F G C
Em F G

       -A          Dm
kadang angel dipahami
              F                   C
kowe riting kanan malah belok kiri
    -G/B Am                  Em
opo ora eman kabeh pengorbanan
                 G        C
mandek tengah dalan eman

[Int]
Em F G C
Em F G C

[Chorus]
-G/B Am                   Em
 yen kowe arep ngajak tenanan
  Dm               G
 aku luwih iso tenanan
-E   Am                   Em
 yen kowe mung pingin dolanan
   F  Dm   G  E
 sesuk tuku

     Am                    Em
 tresnaku mung kanggo sliramu
      Dm                    G
 wani sumpah iso ilang penakku
-E   Am                     Em
 ojo nganti kowe ninggalke aku
   F  Dm   G         C  Em
 setyo tulus tresnaku
   Dm    G     C
 tulus tresnaku



Chord Gitar Terkait