Kunci Gitar Agos Kotak feat. Lek Dahlan - Wani Rabi Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Agos Kotak feat. Lek Dahlan - Wani Rabi Chord

[Intro]
D G  Em -D C  D

[Verse]
G          D         Em
suwe tenan aku ngenteni
    Bm     C              G     D
nganti petugas KUA uwis ganti
G           D        Em
pancen jodo akeh dalane
  Bm       C                 G  D
koyo ceritane aku ketemu kowe

Am           G
udan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
      G
raiso nongkrong
Am            G
cocok metu omah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit mbok kiro demit

[Chorus]
              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang
              G
penting jo sambat
       D        Em
mengko bibaran ijab
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D                  G
aku sih kuat kon angkat angkat

[Int]
G D Em Bm C  G D
G A D G D

Am           G
udan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
      G
raiso nongkrong
Am            G
cocok metu omah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit mbok kiro demit

[Chorus]
              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang
              G
penting jo sambat
       D        Em
mengko bibaran ijab
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D
aku sih kuat

              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang
              G
penting jo sambat
       D        Em
mengko bibaran ijab
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D                  C   D G
aku sih kuat kon angkat angkat

close

Chord Agos KotakLek Dahlan Lainnya