Kunci Gitar Ajeng Kartika - Ora Bakal Mundur Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Ajeng Kartika Ora Bakal Mundur Chord

Capo fret 4

[Intro]
C Dm G C

[Verse]
  Am          Em
matur suwun sayang
    F        C
wes ngancani aku
    F       C       Dm   G
nganti aku iso koyo saiki

Am      Em
saiki gantian
F              C
sampean tak perjuangkan
F      C          Dm   G
yakin aku bakal menang

  F          G       C
menangke ati ayah ibumu
    F     G        C
ben aku dipek mantu
  F          G           C
dadi bojomu ora bakal mundur
   F    G          C   
mergo aku wes nandur

[Chorus]
            C 
 nandur tresno
                Dm
 sing ora biso ajur
                G
 kuncine mung siji
              C
 mugo sampean iso jogo ati
     F     
 nganti aku teko
   Dm
 moro gowo wong tuwo
   E
 gawe nglamar sampean
 E                 Am
 sing tak sayang sayang

[Musik]
C Am Dm G
C

[Chorus]
            C 
 nandur tresno
                Dm
 sing ora biso ajur
                G
 kuncine mung siji
              C
 mugo sampean iso jogo ati
     F     
 nganti aku teko
   Dm
 moro gowo wong tuwo
   E
 gawe nglamar sampean
 E                 Am
 sing tak sayang sayang

            C 
 nandur tresno
                Dm
 sing ora biso ajur
                G
 kuncine mung siji
              C
 mugo sampean iso jogo ati
     F     
 nganti aku teko
   Dm
 moro gowo wong tuwo
   E
 gawe nglamar sampean
 E                 Am
 sing tak sayang sayang
Lihat Semua Kunci Gitar Ajeng Kartika Chord


close

Chord Ajeng Kartika Lainnya