Kunci Gitar Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati Chord

[Intro]
Em A F#m Bm
Em A D G D

[Verse]
           Em                A
sumunaring suryo gawe soyo cetho
           F#m                   Bm
roso iki soyo gede neng jero dodo
           Em                 A
lekase guyonan saiki dadi tenan
                  D         A    Bm Em A
tak rasakke saiki soyo wedi kelangan

D              Em
 gegemen siset tanganku
               A
kanggo tombo kangenmu
               F#m
suntaken kabeh rosomu
               Bm
ben gawe teles atiku
           Em
adem dodo iki
                  A
saben sender neng pundakmu
                       D       D7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku

[Chorus]
                G
 ojo gampang percoyo
                 A
 kabar sing gawe loro
               F#m
 ngertio neng atiku
             Bm
 raono wong lio
          Em
 aku percoyo kabeh
               A
 ucap lan janjimu
                      D
 yakin wae pasti kita bersatu

[Musik]
Em A F#m Bm
Em A D G D

              Em
gegemen siset tanganku
               A
kanggo tombo kangenmu
               F#m
suntaken kabeh rosomu
               Bm
ben gawe teles atiku
           Em
adem dodo iki
                  A
saben sender neng pundakmu
                       D       D7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku

[Chorus]
                G
 ojo gampang percoyo
                 A
 kabar sing gawe loro
               F#m
 ngertio neng atiku
             Bm
 raono wong lio
          Em
 aku percoyo kabeh
               A
 ucap lan janjimu
                      D      D7
 yakin wae pasti kita bersatu

                  G
 wes banget tresnaku
                A
 manteb yo kowe siji
                  F#m
 sing bakalan ngancani
          Bm
 tekane mati
               Em
 bebarengan berjuang
                 A
 yen pancen kowe sayang
                       D
 kisah cinta kita tak akan hilang
                Em
 yen tresnamu sejati
 A                      G D
  wong tuo mesti ngrestui

close

Chord Alfi PradanaNaisya Artika Putri Lainnya