Kunci Gitar Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat Chord




Arnilla Putri Dewe Ora Kuat Chord

Capo fret 3

[Intro]
C  D  G D/F# Em
Am  D  G

[Verse]
       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe
          Am               D
seng biasane tansah sesandingan
           G
sayang sayangan
        Am              D
petenge ati adoh karo kowe
                G
wong seng tak tresnani

[Intro]
Am  D  G  G-Am-G

[Chorus]
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang
        C                D
nambahi kangen kangene ati
             G
wong lagi kasmaran

        C               D
kuat ra kuat aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat
             C                D
wes ra angel angel aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel

[Int]
C  D  G D/F# Em
Am  D  G

       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe
          Am               D
seng biasane tansah sesandingan
           G
sayang sayangan
        Am              D
petenge ati adoh karo kowe
                G
wong seng tak tresnani

[Intro]
Am  D  G

[Chorus]
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang
        C                D
nambahi kangen kangene ati
             G
kang lagi kasmaran

        C               D
kuat ra kuat aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat
             C                D
wes ra angel angel aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel
             C                D
wes ra angel angel aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel



Chord Gitar Terkait