Kunci Gitar Citra & Risa - Kembang Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Citra & Risa - Kembang Chord

[Intro]
Dm Gm C F
Bb Gm A

[Verse]
  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                  A
abote nandang roso kelangan

[Chorus]
      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

     Gm              C
 sak tenane aku ora lilo
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo lelakon iki
          F
 nadyan gelo

[Musik]
Gm C F -C/E Dm
Bb Gm A

  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                   A
abote nandang roso kelangan

[Chorus]
      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

     Gm               C
 sak tenane aku ora lilo
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo lelakon iki
            Dm
 nadyan gelo
Gunakan Guitar Tuner untuk stem Gitar anda dengan mudah tanpa download aplikasi.

Atau gunakan fitur Request Chord untuk request lagu yang belum di posting di web ini.

Lihat Semua Kunci Gitar Citra & Risa Chord


close

Chord Citra & Risa Lainnya