Chord Citra & Risa - Kembang

AUTO SCROLL A + A - ⬇ TURUN ⬆ NAIK

Citra & Risa - Kembang Chord

[Intro]
Dm Gm C F
Bb Gm A

[Verse]
  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                  A
abote nandang roso kelangan

[Chorus]
      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

     Gm              C
 sak tenane aku ora lilo
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo lelakon iki
          F
 nadyan gelo

[Musik]
Gm C F -C/E Dm
Bb Gm A

  Dm
seumpomo kembang
         Am
sing ono ing pelataran
  Gm
mati alum kepanasan
     Bb                   A
sing suwe ngenteni derese udan

  Dm
semono atiku
          Am
yen eling kabeh lakonku
    Gm
tak rewangi awan wengi
 Bb                   A
abote nandang roso kelangan

[Chorus]
      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

      Dm            Gm
 nengopokowe ninggal aku lungo
     C                   F          A
 naliko tresno klebu jroning atiku
        Dm               Gm
 yen pancentresno ngopo ninggal loro
       C           F
 nong atiiki ora ono sing liyo

     Gm               C
 sak tenane aku ora lilo
            F      C/E           Dm
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Gm            C
 wis tak tompo lelakon iki
            Dm
 nadyan gelo

Lihat Semua Chord Citra & Risa


Chord Citra & Risa Lainnya