Kunci Gitar Delva - Tiwas Tak Aboti Chord dan Lirik

AUTO SCROLL A + A -

Delva - Tiwas Tak Aboti Chord

[Intro]
C  E  Am  D
F  Fm G C

[Verse]
    C          E
wes cukup sakmene
       Am
nek ku ngeboti kowe
Am        F
 tiwas atiku wes kadung
G         C
tenanan karo kowe
F         G         Em
 kadung kowe tak aboti
  Am           Dm
kadung tak belani
       G            C
kowe malah nglarani ati

    C           E
mungkin kudu ngene
      Am
tresnoku marang kowe
F               G            C
 wes cukup sakmene ra usah diteruske
F         G          Em
 mungkin iki wes dalane
    Am          Dm
mungkin wes garise
        G         C
ati nganti loro rasane

[Chorus]
             C
jan abot rasane
                E
tresnoku ning kowe
                Am
ku kudu ngikhlasne
                   D
yen dadine koyo ngene
                F
tresnoku ning kowe
               Fm
wes cukup sakmene
    G          C
ra usah diteruske

[Int]
F  G  Em      Am
           huwooo
Dm G C

    C           E
mungkin kudu ngene
      Am
tresnoku marang kowe
F               G            C
 wes cukup sakmene ra usah diteruske
F         G          Em
 mungkin iki wes dalane
    Am          Dm
mungkin wes garise
        G         C
ati nganti loro rasane

[Chorus]
             C
jan abot rasane
                E
tresnoku ning kowe
                Am
ku kudu ngikhlasne
                   D
yen dadine koyo ngene
                F
tresnoku ning kowe
               Fm
wes cukup sakmene
    G          C
ra usah diteruske

             C
jan abot rasane
                E
tresnoku ning kowe
                Am
ku kudu ngikhlasne
                   D
yen dadine koyo ngene
                F
tresnoku ning kowe
               Fm
wes cukup sakmene
    G          C
ra usah diteruske

Am               F
 tresnoku ning kowe
               Fm
wes cukup sakmene
    G          C
ra usah diteruske
Lihat Semua Delva Chord


close

Chord Delva Lainnya